Skip to main content

Denne artikel beskriver maleprocessen. Du vil lære om komponenterne i et maleri, de stoffer, der bruges i et maleri, og de forskellige malestile. Hvis du er interesseret i at blive en bedre maler, så læs denne artikel. Hvis du ikke allerede ved meget om maleri, er det nyttigt at forstå det grundlæggende og lære det grundlæggende i denne kunstform. Du vil også lære om nogle af de vigtigste stilarter og tendenser inden for maleri.

Processen med at male

The Process of Painting, også kendt som handling-reaktionsteorien, er en metode til at præsentere kunst, der ikke forsøger at skildre en repræsentation af den visuelle virkelighed. I stedet bruger den former, farver og gestusmærker til at skabe noget, der er adskilt fra noget, der tidligere har eksisteret. I denne artikel vil vi se på tre forskellige teorier om maleri og de måder, de kan anvendes til at skabe et maleri. Den første teori er Action/Reaction Theory, som er en gren af ​​den bredere vækst-gennem-bevægelse-proces.

Komponenter af et maleri

Et maleris materialekomponenter reagerer forskelligt på lys- og miljøforhold, hvilket påvirker hele kunstværket. Malernes levetid bestemmes af, hvor godt samlingerne passer på dem. Forebyggende konservering, også kendt som “forebyggende restaurering”, er det første skridt i at bevare og restaurere kunstværker. Her er nogle overvejelser, du skal huske på, når du konserverer malerier. Det anbefales på det kraftigste at bruge et backingboard i arkivkvalitet.

Stoffer brugt i et maleri

De materialer og stoffer, der anvendes i et maleri, varierer meget afhængigt af malingstypen og den ønskede farve, holdbarhed og andre egenskaber. De mest almindelige stoffer anvendt i maling er angivet i tabel 1.1. Disse kemikalier findes almindeligvis i maling, og arbejdere i malerbranchen kan blive udsat for dem under processen med at skabe et maleri. For mere information om maling, besøg Macmillan English Dictionary. Denne ordbog er tilgængelig gratis online og inkluderer udtale, synonymordbog og mere.

Malestile

Der er flere forskellige malestile. Disse stilarter er baseret på forskellige teknikker, og de kan være lidt svære at genkende. Abstrakt kunst er en type maleri, der ikke følger nogen bestemt struktur eller mønster. Det er skabt til at udtrykke følelser og følelser, men kan antage både konventionelle og ukonventionelle former. Den mest almindelige form for abstrakt kunst er et landskab. For at forstå, hvad der præcist gør abstrakt kunst så unik, er det nyttigt at undersøge de forskellige stilarter.

Slip følelser gennem maleri

At forløse følelser gennem maleri er en gammel praksis, der går tilbage til forhistorisk tid. Folk udtrykker deres følelser og tanker på mange måder, lige fra malerier til musik. Denne form for selvudfoldelse er lige så personlig, som den er funktionel, og den tjener som et redskab for en person til at dele sine tanker og følelser. Udviklingen af ​​sproget og det skrevne alfabet kan føres tilbage til ønsket om at blive hørt af andre. Udviklingen af ​​det skrevne alfabet og placeringen af ​​pigment på en maleroverflade er alt sammen et resultat af behovet for at kommunikere.